Spoštovani starši,

sporočamo vam, da se v ponedeljek, 18. 5. 2020, vračamo v šolo. Učitelji vaših otrok so vas obvestili o načinu vrnitve in o ukrepih, ki jih bomo do preklica izvajali  za zaščito pred širjenjem okužbe s korona virusom.
NaslVeč si lahko preberete v: Pravila , ravnanje, ukrepi - COVID 19, maj 2020

Sporočila
175  |  A+ | a-
Spoštovani starši,

sporočamo vam, da se v ponedeljek, 18. 5. 2020, vračamo v šolo. Učitelji vaših otrok so vas obvestili o načinu vrnitve in o ukrepih, ki jih bomo do preklica izvajali  za zaščito pred širjenjem okužbe s korona virusom. Več si lahko preberete v:Več si lahko preberete v: Pravila , ravnanje, ukrepi - COVID 19, maj 2020
TopBodoči nastopi in koncerti in druge prireditve.
Naslednji Za več kliknite tukaj ...

NOVICE, ČLANKI IN ODMEVI ...

rss Tukaj lahko pregledate vse odmeve ...

Glasbena šola Postojna ima svoj začetek v letu 1947 in je z vpisom učencev iz Postojne in mnogih drugih krajev Primorske predstavljala temelj za bodočo razgibano glasbeno dejavnost v Postojni in širši okolici. V vseh letih delovanja je njena poglavitna vloga vzgoja in izobraževanje v estetskem smislu ter odnosu do kulture. S svojim delovanjem dale strokovno in moralno podporo glasbenim ljubiteljem, saj vzgaja mlade glasbenike in pevce za kvalitetno ljubiteljsko dejavnost na glasbenem področju (pihalni orkester, godalni orkester, zbori).

Šolski koledar